-13 %
Hipp - Bio Κρέμα ρυζάλευρο χωρίς γάλα (Μετά τον 4ο μήνα) - 200gr
Hipp Bio Ρυζάλευρο - 200gr:
Η κρέμα χωρίς γάλα Hipp Bio Ρυζάλευρο είναι κατάλληλη για βρέφη από τον 4ο μήνα.
Βασικά χαρακτηριστικά:
- Από ρυζάλευρο βιολογικής καλλιέργειας
- Περιέχει βιταμίνη Β1 - σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος
- Με θρεπτικά βιολογικά δημητριακά ολικής άλεσης
- Δεν περιέχει: Γλουτένη, γάλα, αρώματα
Η κρέμα Hipp Bio Ρυζάλευρο παρασκευάζεται χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Οδηγίες παρασκευής:
Με γάλα σε σκόνη:
- Βράστε 200ml νερό και αφήστε το να κρυώσει έως τους 50C
- Βάλτε σε ένα πιάτο 25gr γάλα σε σκόνη και 20gr (3-4 κ.σ.) κρέμας Hipp Bio Ρυζάλευρο
- Προσθέστε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατέψτε
- Αφήστε την κρέμα για περίπου 1' μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε την θερμοκρασία
Με προσθήκη φρούτων (χωρίς γάλα):
- Βράστε 100ml νερό και αφήστε το να κρυώσει έως τους 50C
- Βάλτε σε ένα πιάτο 12gr (2-3 κ.σ.) Hipp Bio Ρυζάλευρο
- Προσθέστε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατέψτε
- Προσθέστε την επιθυμητή ποσότητα φρούτων Hipp (περίπου 100gr) ή λαχανικών Hipp και 1κ.γ. ελαιόλαδο
- Αφήστε την κρέμα για περίπου 1' μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε την θερμοκρασία
Με αραιωμένο γάλα:
- Βράστε σε ένα σκεύος 100ml πλήρες γάλα και 100ml νερό και αφήστε το να κρυώσει έως τους 50C.
- Βάλτε σε ένα πιάτο 20gr (3-4 κ.σ.) Hipp Bio Ρυζάλευρο.
- Προσθέστε το αραιωμένο γάλα που έχει κρυώσει και ανακατέψτε
- Αφήστε την κρέμα για περίπου 1' μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε την θερμοκρασία
Σημαντικές οδηγίες:
Παρασκευάζετε πάντα φρέσκια κρέμα πριν από κάθε γεύμα
Το προϊόν θα πρέπει να καταναλώνεται 3-4 εβδομάδες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας
Μη ζεσταίνετε την κρέμα στον φούρνο μικροκυμάτων, διότι υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης
4,00€
4,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,54€