Menu
Your Cart

Menarini - Kaleidon 120 Προβιοτικό - 10 fast melt φακελίσκοι

Menarini - Kaleidon 120 Προβιοτικό - 10 fast melt φακελίσκοι
-21 %
Menarini - Kaleidon 120 Προβιοτικό - 10 fast melt φακελίσκοι
Οφέλη Σύνθεση με 12 δισεκατομμύρια ζώντα κύτταρα Lactobacillus rhamnosus GG ανά δόση. Κατάλληλο για ηλικίες από 3 ετών και άνω. Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που ωφελούν τον ανθρώπινο οργανισμό και αποτελούν μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας του. Η διατήρηση φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας συμβάλλει θετικά σε καταστάσεις όπως η διάρροια, η δυσκοιλιότητα, τα φουσκώματα και η δυσπεψία. Σύμφωνα με αποτελέσματα μελετών: Το Lactobacillus Rhamnosus εμφανίζει εξαιρετικά καλή προσκόλληση στα εντερικά τοιχώματα και συμβάλλει στη τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και στη μείωση της δυσφορίας από πεπτικά προβλήματα όπως το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου και η δυσκοιλιότητα. Συνιστώμενη Δοσολογία 1 φακελάκι ημερησίως. Ανοίξτε το φακελάκι και καταπιείτε το περιεχόμενο όπως είναι ή διαλύστε το σε 100 ml νερό ή άλλα ποτά. Αν λαμβάνεται μαζί με αντιβίωση, πρέπει να λαμβάνεται 3 ώρες μακρια. Μπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Προειδοποιήσεις - Προφυλάξεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει υπακτική δράση. Μη το λαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Διατηρείται σε θερμοκρασία μικρότερη των 25 βαθμών Κελσίου και μακριά από πηγές θερμότητας και από την ηλιακή ακτινοβολία. Δεν απαιτείται συντήρηση σε ψυγείο. Διατροφική Αξία & Συστατικά 1 φακελίσκος αποδίδει κατά μέσο όρο: Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) 12 billion CFU Ερυθριτόλη, ξυλιτόλη, Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), μονο και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου, οξείδιο του μαγνησίου.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 48230
  • Weight: 0.06kg
  • EAN: 5213007120182
7,44€
9,45€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,00€
Cookies
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Περισσότερα για τα Cookies: www.aboutcookies.org