Menu
Your Cart

Hipp - Bio Κρέμα Δημητριακών με Μπισκότο Μήλου από τον 6ο Μήνα - 250gr

Hipp - Bio Κρέμα Δημητριακών με Μπισκότο Μήλου από τον 6ο Μήνα - 250gr
-19 %
Hipp - Bio Κρέμα Δημητριακών με Μπισκότο Μήλου από τον 6ο Μήνα - 250gr
Hipp Bιολογική Kρέμα Δημητριακών Μπισκότο/ Μήλο 250gr Χαρακτηριστικά: Παρασκευάζεται με νερό ή με γάλα Με βιταμίνη Β1 – υποστηρίζει το νευρικό σύστημα Με πολύτιμα δημητριακά ολικής άλεσης (περιέχουν γλουτένη) Περιέχει γλουτένη & γάλα Χωρίς προσθήκη ζάχαρης1 Χωρίς αρώματα Χωρίς χρωστικούς παράγοντες Χωρίς συντηρητικά * τα συστατικά περιέχουν από τη φύση τους σάκχαρα Δυνατότητες παρασκευής κρέμας δημητριακών Παρασκευή με γάλα σε σκόνη Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι στους 50°C. Ετοιμάζετε περίπου 200 ml βρεφικό γάλα (π. χ. HiPP 2 ΒΙΟ COMBIOTIC®) . Βάζετε σε ένα πιάτο 3-4 κουταλιές της σούπας (24 g) κρέμα δημητριακών με μπισκότο μήλου . Προσθέτετε το έτοιμο βρεφικό γά λα στη σκόνη της κρέμας και ανακατεύετε. Ανακατεύετε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία. Παρασκευή χωρίς γάλα με φρούτα Βράστε 100 ml νερό και κρυώστε το στους 50°C* περίπου. Προσθέστε 2 μεγάλες κουταλιές (12 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με μπισκότο μήλου σε ένα μπολ, ρίξτε το νερό και ανακατέψτε. Προσθέστε 100 g HiPP Φρούτα (π.χ. Αχλάδι Williams) και ένα κουταλάκι ελαιόλαδο και ανακατέψτε. Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία . Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα Προσθέστε 100 ml πλήρες γάλα και 100 ml νερό 1 σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε να πάρουν βράση. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει στους 50°C* περίπου. Προσθέστε 3-4 κ.σ. (24 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με μπισκότο μήλου σε ένα μπολ. Προσθέστε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατέψτε. Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία .
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 48971
  • Weight: 0.10kg
  • EAN: 9062300134565
4,69€
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,78€
Cookies
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Περισσότερα για τα Cookies: www.aboutcookies.org